Kimchi z buraka
24,00 zł
Brutto
Kimchi 520G Kiszonki Gustalik
Wszystkie dane podawane na tej stronie są bezpieczne.
Szybka dostawa kurierem UPS. Czas dostawy 1-2 dni robocze.
Kimchi z burak to koreańska mieszanka fermentowanych warzyw na bazie naszej tradycyjnej receptury - z kleikiem ryzowym i papryczką gochugaru.
W tej odmianie kimchi króluje nasz polski burak, który wprowadza wiele świeżości w Waszą ulubioną kiszonkę. Dzieki niemu całość jest bardziej słodka i chrupka.
Kimchi to narodowy przysmak Korei.
Mówi się, że każda rodzina ma wypracowaną własna recepturę tego dania. My również, jako rodzinna manufaktura stworzyliśmy własny przepis.
Czym wyróżnia się nasz produkt?
- jest 100 % wegański ;
- jest niepasteryzowany;
- najwyższej jakości składniki - oryginalna koreańska papryczka gochugaru i naturalny sos sojowy;
- ręczna produkcja tylko w szklanych słojach.
Jak jeść nasze kimchi?
- jako dodatek do dań - świetnie smakuje z ryżem! :)
- jako baza do aromatycznej zupy Kimchi jjigae - musicie spróbować!
- i wreszcie jako oddzielną przekąskę - do tej opcji namawiamy najmocniej!
WAŻNE UWAGI:
- zdrowe bakterie probiotyczne powstałe w procesie fermentacji mlekowej są żywe i cały czas pracują
- naturalnymi cechami naszych kiszonek są napuchnięte słoiki, syczenie i gazowanie po otwarciu - oznaki te świadczą jedynie o tym, że produkt proces naturalnej fermentacji przebiega prawidłowo
- zalecamy przechowywanie kiszonek w temperaturze do 12 stopni Celsjusza
#0000025
Dane techniczne
- Masa netto
- 400g
- Skład
- kapusta pekińska, burak, marchew, biała rzodkiew, sos sojowy, jabłko, woda, cebula, mąka ryżowa, por, gochugaru, czosnek, imbir, cukier, sól
- Wartość energetyczna
- 35 kcal / 147 kJ
- Węglowodany (cukry)
- 6.3 g (1.7 g) / 100 g
- Białko
- 1.7 g
- Sól
- 1.1 g
- T. przechowywania
- 3-12 °C
- Spożyć w ciągu
- 3 miesięcy
- Tłuszcz (kwasy tłuszczowe nasycone)
- 0.0 g (0.0 g) / 100 g